home Goa 11 april Volgende dag
 

 

 

klein envelopje

elisa@xs4all.nl

 

 

6 april 98
7april 98
8 april 98
witte donderdag
goede vrijdag
paaszaterdag
eerste paasdag
tweede paasdag
14 april 98
Slot

 

 

 


11 april 1998 Paaszaterdag

JW en ik voelden ons geen van tweeën helemaal lekker, maar ik wilde niet de hele dag met een boekje op balkon blijven zitten, zeker niet met een boekje bij het zwembad gaan liggen zoals hij voorstelde, en al helemaal niet met een boekje aan het strand. Ik had behoefte aan beweging en besloot naar Colva te lopen en daar in elk geval verse vruchtensap te drinken.

De wandeling deed me goed, de vers geperste tomatensap bij Falcon was weer heerlijk en Colva was nog steeds gezellig. Ik maakte mijn rondje weer langs de vele winkeltjes, liep her en der binnen op zoek naar niets, maakte overal een praatje en kwam Ineke tegen die op eenzelfde manier wat liep rond te scharrelen. We lummelden zo de middag door, ontwaarden Harrie en JW op een terrasje, dronken wat, liepen weer een eindje en besloten nogmaals te gaan eten bij de strandtent waar we al eerder voortreffelijk waren onthaald.

Daar waren ze zo vereerd met ons bezoek, dat ze uren namen om van alles te bereiden. Het was er weer gezellig en behoorlijk druk. Toen we vroegen of ze iets bijzonders te drinken hadden uit de streek, bleek dat ze "echte champagne" hadden uit Goa. We bestelden een fles omdat Harrie en Ineke nog iets tegoed hadden vanwege het redden van mijn leven. Het smaakte uitstekend.

Terwijl de hele crew achter de kookpotten stond om voor ons een feestmaal te bereiden, kregen we vast een bord friet met in knoflook gebakken inktvisringen die er niet om logen en op zich al een volle maaltijd vormden. Toen later nog een overvloedig maal op tafel kwam met vlees, vis en grote garnalen aten we hier nog stevig van, maar meer dan de helft ging terug naar de keuken waar de restanten met vreugde werd begroet.

Omdat we de weg in Colva nu goed kenden, sloegen we de aangeboden lift weer af. We liepen terug naar de plaats, kochten sigaretten en flessen water en namen een taxi op het plein.

 hanger uit jaipur hanger uit jaipur

© Verhalen svp niet
verspreiden zonder
bronvermelding.

 

home

6 april 98 7april 98 8 april 98
witte donderdag goede vrijdag paaszaterdag
eerste paasdag tweede paasdag 14 april 98
Slot

Volgende dag